Blog

Help, de vacht van mijn hond stinkt!

Honden, ze houden ervan om buiten te zijn. Ravotten in het bos, struinen door weilanden, rollen in de modder. Heerlijk vinden ze dat, veel honden zijn het liefst zo veel mogelijk op pad. Maar hoe leuk uw hond het ook vindt, schoner wordt hij er niet op. Heeft uw hond lekker liggen rollen in iets wat hij heerlijk vond maar waar u minder blij mee bent? Zit u met de hond in de auto en denk u: “Help, de vacht van mijn hond stinkt?” Dan wordt het tijd voor een wasbeurt bij een trimsalon!

Een wasbeurt voor de stinkende vacht van uw hond

Het wassen van uw hond zou u thuis kunnen doen. In de badkuip bijvoorbeeld. Afhankelijk van wat voor hond u heeft is dit nog wel mogelijk. Kleinere honden worden ook wel meegenomen onder de douche of gewassen in de spoelbak in de keuken.

Maar wat nou als u een grote hond heeft? Bijvoorbeeld een Newfoundlander van 65 kilo? Traplopen is voor grote honden al niet goed, gaat u deze even zelf de trap op tillen? Om hem daarna in uw eigen badkamer te wassen? Bovendien was de hond vies en stinkt zijn vacht. U weet dat een hond graag even flink schud als hij nat is. Een keer raden hoe uw badkamer er dan uit ziet.
Bij grotere honden kan je beter voor een goede wasbeurt naar een trimsalon gaan als de vacht van de hond stinkt.
hond laten wassen bij trimsalon schijndel veghel boxtel

Uw hond laten wassen bij een goede trimsalon

Bij een trimsalon is het mogelijk om uw hond te laten wassen en eens goed te verwennen. Bij Trimsalon Hond Kat en Haar kunt u terecht voor alleen een wasbeurt. Niet alleen voor grote, langharige honden. Ook kortharige honden kunnen een vieze geur in hun vacht met zich meedragen. Daar hoeven ze echt geen langharige vacht voor te hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Jack Russel.

Door een goede was-, waterblazer- en borstelbeurt ruikt de vacht van uw hond weer heerlijk fris. Wij wassen uw hond op professionele wijze met speciale hondenshampoo. Met een waterblazer wordt het meeste water en loszittende haren uit de vacht geblazen. Uw hond wordt geborsteld en ziet er weer prachtig uit. De oren worden schoongemaakt en nagels geknipt.
Nog een bijkomend voordeel van zo’n behandeling is dat uw hond sneller door zijn ruiperiode heen is. Dus behalve een fris ruikende hond heeft u ook nog minder losse haren in huis. En het scheelt u een hoop gesmeer in uw eigen badkamer.

Dus denk u: “Help, de vacht van mijn hond stinkt?” en woont u in de regio Schijndel, Veghel of Boxtel? Maak dan een afspraak bij Trimsalon Hond Kat en Haar. En u krijgt uw hond weer terug als nieuw.

Bel en maak een afspraak!


Kom langs in mijn moderne ruim opgezette trimsalon in hartje Schijndel.
Met de nieuwste apparatuur inclusief droogcabine!

Trimsalon Hond, Kat en Haar
Hond, kat en Haar
Baroniestraat 2
5481 CK Schijndel
Contact
Meer weten?

Contact

Voor een trimbehandeling werken wij uitsluitend op afspraak. Neem contact op, ook voor vragen, of bel ons voor het maken van een afspraak.

Hond, kat en Haar
Baroniestraat 2
5481 CK Schijndel

Parkeren kan voor de deur!